Puma X Fenty Bandana Lysbilde

I kveld kan Hawks ringe hvis det alle klikk

Med et nytt lag, Nike Air Solarsoft Zigzag Wvn Qs nytt system og en ny trener noen ganger ting ikke skjer med en gang, sier amerikanske import Zack Atkinson.

‘Men når de gjør skje, det vil skje fordi når vi klikker det kommer til å bli problemer,’ sa Atkinson av IMS Lønn Hawks i Bartercard National Basketball League.

De Paora Winitana og Jarrod Kenny co kaptein Hawks er winless i to kamper etter tap til Nelson Giants og regjerende mester Wellington Saints.

‘Vi trener hardest langt i New Zealand ingen andre lag er, ikke engang i nærheten,’ sier han, Nike sjekke belastningen av andre franchisetakere med andre spillere.

Kommer i kast med den ‘nye systemet’ er nøkkelen.

I tradisjonelt hver kamp han går videre til retten for han er overbevist om vil være en der den første seieren kommer fra, og i kveld er intet unntak mot James Blond Super Rangers (Auckland).

‘Jeg sier ikke at jeg er den beste spilleren i verden, men hvis jeg er ute Jeg gir deg mitt beste,’ sier han, og legger til sine lagkamerater ‘vil være å gi alt de har, også’.

‘Når du får den første seieren, og alle begynner å slappe av.

‘I mine øyne har du å ha den registrert på den i fordi det er en helt ny skyteteknikk vi aldri har gjort før.’

Mens han og kollega stor mann og nigerianske import Suleiman Braimoh har samlet fouls tidlig, betyr Atkinson tror ikke det er et problem.

Etter å ha tatt et friår, Atkinson mener dommerne har ‘glemt noen av de tingene som jeg ikke får bort med årets’.

‘For meg, Asics 22 må jeg justere, men noen ganger gjør de også senere i sesongen,’ sier han, Salomon Speed ​​Cross mindful bygge en rapport med varslere er et pågående prosjekt.

‘Jeg har ingenting imot refs. Jeg vil bare være i stand til å gjøre hva jeg kan gjøre uten begroing.’

The Hawks ‘profesjonalitet på og utenfor banen påklages til Atkinson når han kom hit i opposisjons farger.

Det er hans tredje NBL sesong her etter utøver sin handel med de nedlagte Waikato Pistons og Harbour Heat.

Den amerikanske utgangspunktet banket på Flynn e-dør, men fant det stengt med en komplett liste.

Men dager senere statusen endres, spørre treneren til Australian å sende en SOS etter Dustin Scott ble utilgjengelig på grunn av personlige årsaker.

‘De [Hawks] har et rykte for å vinne, så jeg tenkte jeg kunne komme til å få det NBL mesterskapet jeg leter etter fordi jeg blir eldre,’ sier han.

Sjekk innboksen din og klikk på bekreftelseskoblingen å fullføre registreringen. Når du har logget inn, kan du legge inn ytterligere kommentarer og vise kommentarer på profilen din.

Det kan være en forsinkelse før det vises på nettstedet på grunn av høye volumer og kommentere moderasjon på noen artikler; men vi forsøker å legge alle dine synspunkter, innenfor rimelighetens grenser, så vennligst sjekk tilbake senere

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *