Asics Gtcool Xpress 201

DE ABDIJ

Compass zet het kloosterleven op de proef in deze buitengewone driedelige serie? een primeur voor Australische televisie. De abdij, de thuisbasis van Australië oudste ingesloten orde van nonnen, het ermee eens dat ABC TV nodigen vijf gewone vrouwen om te leven in hun klooster 24/7 voor Onder Pantsergolf iets meer dan een maand. En ze lieten ongekende toegang tot het experiment te filmen. Uit zeer verschillende achtergronden en met gemengde gevoelens in de richting van het geloof van de vrouwen (gekozen uit een brede Australië call out) achter de hurly burly van het moderne leven om te beginnen aan een zoektocht naar betekenis, God en zelf. Een prachtige verkenning van de verborgen wereld van een Benedictijner orde en haar bevoegdheid om alledaagse lives.In Episode One Hilda neemt ons mee naar de verborgen wereld van de abdij als ze is ingenomen met de vijf vrouwen te transformeren. Ieder krijgt een eigen cel (kamer) en een voorproefje van het monastieke leven zoals die op basis van de 1500 jaar oude Regel van Sint Benedictus. Maar 04:00 gebeden en de regels van de Stilte, Gehoorzaamheid en verzaking blijken te zijn een schok voor iedereen. Door Asics Gt2001 week einde van de nieuwigheid is het dragen van uit en de ontberingen van het moderne leven beginnen te bijten. producer: ABCHello Ik Geraldine Doogue met een grote welkom op deze speciale Compass presentation.I hier bij Jamberoo Abdij ten zuiden van buiten Sydney, Asics Gelquantum 362 Cm dat is de thuisbasis van een gesloten orde van benedictijner nonnen. Voor de eerste keer ooit theye overeengekomen om hun klooster te openen voor de buitenwereld in een buitengewone experiment een primeur voor Australische televisie. Theye ermee eens dat vijf leken vrouwen leven hun leven, een monastieke leven. Nu bijna duizend Australische vrouwen uit alle hoeken van het land antwoordde Compass algemene uitnodiging eind vorig jaar om deel te nemen. Vijf vrouwen werden gekozen en vanavond hun reis beginnen. HildaThis is Jamberoo Abbey, mijn huis, en Australië eerste kloostergemeenschap ingesloten. Ik Hilda, één van de 32 nonnen die allen hebben gezworen aan de benedictijnse weg te volgen en blijven hier in dit klooster voor de rest van onze lives.Never eerder de buitenwereld ingevoerd onze kloosters totdat we ingestemd met de ABC laten zetten onze monastieke leven de test door Onder Pantsercurry 1 het uitnodigen van vijf vrouwen bij ons komen wonen voor 33 dagen en nachten. Vijf vrouwen, allen op zoek naar betekenis in hun lives.have sommige grote vragen van god. Ik wil graag een aantal gesprekken met God te hebben. verafschuwen gezien worden zonder mijn lippenstift. Niemand Nike ziet mij zonder lippenstift. HildaWe bedacht een 33 daagse spoedcursus over monastieke leven. De vijf vrouwen hebben al aangemeld om het leven van een gesloten nun leven, maar zullen zij voor de challenge.Wee zeggen, kom binnen, neem een ​​kijkje. Opstaan ​​om Onder Pantser Vette Band 4 olock de manier waarop wij dat doen. Hier WEL geef je een baan. Je jezelf ook in de stilte van de plaats, in het werk van de plaats. Therel zijn conferenties, zodat je wat informatie kunt krijgen. Hildaare ze gaan maken ons doen? Wat vinden vrouwen het hardst gaat van en naar de kerk zeven keer per dag.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *