Ιορδανία Jumpman Pro

Πώς να πάρει την κίνηση εντέρων σας Φυσικά

Επτά Φυσικό Συμβουλές για την κίνησή σας BowelsAre να χρειάζεται ημέρες όταν δεν έχετε μια κίνηση του εντέρου;

Τι σημαίνει αν χάσετε μια κίνηση του εντέρου; Αν έχετε λείπει έχοντας μια μετακίνηση εντέρων για την πολύ σπάνια περίπτωση, δεν θα βάλει καμία σκέψη σε αυτό. Αλλά, αν μία ή δύο φορές το μήνα θα χάσετε έχουν μια καθημερινή κίνηση του εντέρου, ή τον αριθμό των ημερών που χάσετε φαίνεται να αυξάνεται, θα πρέπει πραγματικά να αρχίσουν να πληρώνουν προσοχή. Επίσης, εάν δεν μπορείτε να έχετε μια μετακίνηση εντέρων χωρίς τη χρήση ενός καθαρτικού ή καφεΐνη, Nike Sb άνδρες τότε θα πρέπει επίσης να δώσουν προσοχή σε αυτό το άρθρο. Δεν μπορώ να πω αρκετά για το πόσο σημαντικό είναι ότι τα έντερά σας κινούνται με δική τους κάθε μέρα.

Συνήθιζα να υποφέρουν από δυσκοιλιότητα (λιγότερο από μία κένωση την ημέρα) και εγώ πραγματικά δεν πιστεύω πολύ γι ‘αυτό. Επίσης, δεν ήξερα πώς ήταν συνδεδεμένη με την υγεία μου και έτσι δεν είδα καμία σημασία για τη διασφάλιση σπλάχνα μου κινούνταν. Όταν ήμουν πολύ νέος, υπέφερα από σκληρό και επώδυνο αρθρώσεις, μια διάσπαρτα, drifty μυαλό, και ακραίες εναλλαγές της διάθεσης. Τι έμαθα αργότερα, είναι ότι όλες αυτές οι προϋποθέσεις ξεκαθαρίσω μια φορά τα έντερα κινούνται.

Τώρα, μερικοί άνθρωποι έχουν τακτικές κινήσεις του εντέρου και εξακολουθούν να υποφέρουν από κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα, Nike Free Run γυναίκες και αν αυτό είναι εσύ, τότε το σώμα σας είναι διαφορετική, και δεν υπάρχει άλλος λόγος ειδικά για εσάς. Αλλά, αν δεν έχουν τακτικές κινήσεις και αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, τότε να πάρει τα έντερά σας σε καλή υγεία, salomon stock θα συμβάλει ξεκαθαρίσει πολλές προϋποθέσεις για την υγεία σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα εντόσθιά μου Μετακίνηση Φυσικά;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Θα σας δώσω μερικές απλές, φυσικές τρόποι για να πάρετε εντέρου πίσω την υγεία σας σε καλό δρόμο. Αλλά θυμηθείτε, ανάλογα με το πόσο καιρό η δυσκοιλιότητα έχει σε εξέλιξη, μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να αντιστραφεί, και καμία από τις προτάσεις μου περιλαμβάνουν τη λήψη συμπληρωμάτων.

Οι παρακάτω προτάσεις είναι για εκείνους που δεν είναι παχύσαρκοι. Εάν είστε παχύσαρκοι ή έχουν ένα μεγάλο ποσό του επιπλέον βάρους, τότε παρακαλώ προχωρήστε προτάσεις 1 4 και να πάω κατευθείαν σε προτάσεις 5 7.

Αυξήστε την ποσότητα του λαδιού στη διατροφή σας. έντερά σας δεν κινούνται επειδή είστε στεγνώσει. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την ξηρότητα με την προσθήκη καλό, φυσικά έλαια για να τα γεύματά σας. Αυτό περιλαμβάνει την κατανάλωση τροφών που έχουν φυσικά το πετρέλαιο σε αυτά, όπως το αβοκάντο, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι. Αν τρώτε αυτά τα τρόφιμα, αλλά ακόμα δεν έχουν τακτικές κινήσεις, θα εξακολουθεί να σας προτείνω να χρειαστεί περισσότερο πετρέλαιο.

Αποφύγετε ξηρά τρόφιμα. Ξηρά τρόφιμα απαιτούν περισσότερη υγρασία για να χωνέψει, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνουν την υγρασία από το σώμα σας. Τρώτε τροφές που είναι φυσικά υγρά ή φαγητά που μαγειρεύονται, αλλά όχι στεγνό. Τα χειρότερα τρόφιμα για να φάει, αν τα έντερά σας δεν κινούνται είναι κέικ ρυζιού, Ryvita, ποπ κορν, αποξηραμένα φρούτα, granola, και μούσλι.

πετρελαίου το δέρμα σας. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, αυτή είναι μια καλή ένδειξη ότι εσωτερικά θα είναι στεγνά. Λάδωμα το δέρμα θα βοηθήσει να φέρει την υγρασία από το εξωτερικό. Το ηλιέλαιο είναι μια ασφαλής πετρελαίου να βάλει στο δέρμα. Μην ανησυχείτε για τα σπυράκια ή εξανθήματα του δέρματος? Βασικά, αν το λάδι είναι καλής ποιότητας θα απορροφηθεί από το δέρμα και να χρησιμοποιηθούν στο σώμα.

Αποφύγετε τα ωμά τρόφιμα. Εάν η διατροφή σας αποτελείται κυρίως από ωμά τρόφιμα και ακόμα δεν έχουν μια μετακίνηση εντέρων, τότε θα πρέπει να έρθει από την πρώτη τροφή έως ότου τα έντερα κινούνται και πάλι και στη συνέχεια, ξεκινήστε με την ωμή τροφή το καλοκαίρι. Παίρνει ένα συγκεκριμένο ένζυμο για να αφομοιώσουν τα ωμά τρόφιμα τα οποία είναι εντελώς διαφορετική από ό, τι το ένζυμο θα πρέπει να σπάσει μαγειρεμένα φαγητά. Κατά τη διάρκεια της θερμότερο χρόνο του έτους θα έχουν έναν ευκολότερο χρόνο προσαρμογής διατροφή μας στις πρώτες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εκπαιδεύσει τον εαυτό σας σχετικά με το πώς να τρώνε υγιεινά, αν θέλετε να μείνετε στην ακατέργαστη διατροφή σας. Θα πρέπει να έχει τακτική πλήρη κινήσεις, αν τρώτε ωμά τρόφιμα, και αν σας λείπει κινήσεις του εντέρου τότε σας προτείνω ανεπιφύλακτα να ζητούν συμβουλές, Air Jordan 10 (x) ή να σταματήσει και να πάρει την πέψη και πάλι στο προσκήνιο πριν προχωρήσετε.

Μερικοί από εμάς είναι πολύ βαρύ και δεν έχουν τακτικές κινήσεις. Αν είστε σε αυτή την ομάδα, εδώ είναι οι προτάσεις μου για σας.

5. Δώστε στο σώμα σας καθαρίζει. Εάν είστε βαριά και ποτέ δεν έχουν καθαριστεί το σώμα σας, στη συνέχεια, η πρότασή μου είναι ότι μπορείτε να το κάνετε. Καθαρισμού απαιτεί κάποια δύναμη της θέλησης, και θα ήθελα να συστήσω ζητώντας από ένα φίλο να σας βοηθήσει, ή να πάρει τον εαυτό σας ένα λεωφορείο υγείας. Θα πρέπει να έχετε κάποιον που είναι υπόλογοι για το καθαρίσει για να εργαστούν. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για τον καθαρισμό του σώματος:

νηστεία Juice. Αποφασίσει να πιει μόνο χυμό (ότι κάνετε μόνοι σας) για ένα συγκεκριμένο αριθμό ημερών. Στην αρχή μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε μία ή δύο ημέρες σε έναν χρόνο, και στη συνέχεια, αφού ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε μπορεί να θέλετε να το αυξήσει σε ένα γρήγορο χυμό πέντε ημερών. Προτείνω ότι τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, χυμό για γρήγορη σας είναι όλα βιολογικά.

Νηστεία: Ξέρω ότι αυτό δεν πρόκειται να είναι μια δημοφιλής επιλογή, αλλά η νηστεία μια φορά την εβδομάδα έχει αποδειχθεί για να βελτιώσει την οποιαδήποτε κατάσταση της υγείας. Επιλέξτε μία ημέρα την εβδομάδα, όπου θα πίνετε μόνο νερό, και να τρώνε τίποτα στερεό. Αυτό θα επιτρέψει στο σώμα σας ένα διάλειμμα. Επιλέξτε την ίδια ημέρα κάθε εβδομάδα για να κάνει το απλό.

6. Αποφύγετε το ψωμί, τα ζυμαρικά, τα δημητριακά. Αυτό είναι ψηλά στην λίστα μου για να πάρει τα έντερα κινείται και πάλι. Αυτές οι τροφές τείνουν να είναι βαριά και να δημιουργήσει στασιμότητα στο σώμα και να σας κάνει να πάρουν βάρος. Έχουμε εθιστεί στα ‘ψηλά’ που παίρνουμε από την κατανάλωση απλών υδατανθράκων, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι, μετά το υψηλό έχουμε μια πολύ βαθιά χαμηλή, και η ενέργεια πέφτει κατακόρυφα. Αποφύγετε αυτό με την αντικατάσταση ψωμί σας, ζυμαρικά ή δημητριακά με δημητριακά ολικής αλέσεως.

7. Αύξηση δημητριακά ολικής άλεσης στη διατροφή σας. Δημητριακά ολικής αλέσεως είναι σύνθετοι υδατάνθρακες που μας δίνουν ενέργεια πάροδο του χρόνου και είναι πολύ πιο αποτελεσματική καύσιμα για να κάψει. Δημητριακά ολικής αλέσεως περιλαμβάνουν το ρύζι, κινόα, κριθάρι, κεχρί, αμάραντος και βρώμη. Ναι, είπα το ρύζι, και εννοώ το λευκό ρύζι, αλλά δεν είναι θείος του Ben ή ένα γρήγορο ρύζι μαγείρεμα. Ρύζι χρειάζεται μόνο περίπου 20 λεπτά για να μαγειρέψουν και είναι ένα από τα απλούστερα είδη τροφίμων για να χωνέψει.

Υπάρχουν κορυφαίες επτά τρόπους μου να πάρει τα έντερά σας κινούνται με φυσικό τρόπο. Να θυμάστε ότι είμαστε όλα τα άτομα, και θα πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα που εργάζεται ένας προς έναν με έναν προπονητή για την υγεία. Αν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, παρακαλούμε να αισθάνονται άνετα στο να αφήνει τους εδώ.

Εάν έχετε ανησυχίες σχετικά με τις κινήσεις του εντέρου σας, θα σας συνιστούσαμε να επισκεφθείτε τον οικογενειακό σας γιατρό για μια πλήρη εξέταση. Η άποψή μου είναι το αποτέλεσμα της εκπαίδευσής μου στην Αγιουρβέδα και τη δική μου εμπειρία. Δεν προορίζεται για να χρησιμοποιηθεί ως μια διάγνωση ή να αντικαταστήσει μια επίσκεψη με GP σας.

Μόνικα πριν από 4 χρόνια

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα για τα προβλήματα κίνηση του εντέρου είναι ο τύπος του φαρμάκου είστε, το ξέρω γιατί έχω αυτό το πρόβλημα, ο τρόπος που με βοηθήσει είναι τρώω δημητριακά με υψηλή συγκέντρωση των ινών και εγώ επίσης τρώνε yogart κάθε μέρα, δεδομένου έχω αρχίσει να κάνει αυτό που έχω άρχισε να έχει μια καθημερινή κίνηση του εντέρου μερικές φορές δύο φορές Aday, κινήσεις του εντέρου μου είναι πολύ δύσκολο, αλλά τουλάχιστον είναι εκεί. έχουν υπάρξει φορές που πήγαινα 2 εβδομάδες χωρίς κίνηση. Θα ήθελα επίσης να λάβει Acia μούρο και CoralCalcium καθώς και βιταμίνης D κάθε μέρα και επίσης να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και μου δίνει την ενέργεια που χρειάζεται για να πάρει από τον καναπέ και να αρχίσει να κινείται και πάλι μετά από 16 χρόνια diability. Ελπίζω, λοιπόν, ότι βοηθά, επίσης, μου αρέσει θέση σας είναι πολύ χρήσιμο ευχαριστώ. Μόνικα

Maureen πριν από 4 χρόνια

συμφωνώ σχετικά με τη σύνδεση φαρμακευτική αγωγή για τη δυσκοιλιότητα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με ιμιπραμίνη (α τρι κυκλική αντι κατευναστικό) Αλλά επίσης να βρείτε κρύο καιρό φέρνει σε δυσκοιλιότητα, έχουμε πάγωμα χειμώνες όπου ζω. (20 κατωτέρω F) Αυτό το κρύο καιρό αλλάζει επίσης την ισορροπία του pH σας να τρέχει προς την πλευρά οξύ, και που έχει επίδραση στα έντερα, μου έχουν πει. Όποιος καταλάβει ότι ή έχουν ιδέες πώς να το διορθώσω; Προσπαθώ απλά μαγειρική σόδα για να φέρει κάποια πίσω αλκαλικότητα στο. Θα δούμε. Ξέρω ότι το ασβέστιο είναι ένα δυσκοιλιότητα είδος του συμπληρώματος. Θέλω να είναι εν τούτοις, επειδή είμαι στα πρόθυρα της οστεοπόρωσης. Νομίζω ότι το σώμα χρειάζεται για να ξεκουραστούν τα έντερα ιδιαίτερα, όταν έχω τη δύναμη της θέλησης για να το κάνετε αυτό, τα εντόσθιά μου ισιώσει δεξιά έξω. Ένα άλλο έναυσμα για τη δυσκοιλιότητα για μένα είναι η ζάχαρη. Οποιοσδήποτε άλλος παρατηρήσετε αυτό; Έτσι ώστε θα μπορούσε να σχετίζεται με μαγιά ?? Καμία ιδέα; Νιώθω παχέος εντέρου μου να μείνουν στενότητα, και κάτω κοιλιά μου γεμάτη με απόβλητα, αλλά δεν θα κινηθεί προς τα κάτω. Κάνω επιχειρήσετε μασάζ, αλλά από τη στιγμή είμαι πραγματικά δεμένος, τίποτα δεν λειτουργεί, αλλά παχέος εντέρου. Έτσι, αγόρασα ένα παχέος συμβούλιο. Τι μια αποκάλυψη αυτά τα πράγματα είναι! Η MSP καθαρίσει την υγεία μιλά για είναι χρήσιμη πάρα πολύ. Πήγα σε μια καθαρίσει μερικά έτη πριν, όπου το σώμα σας αρχίζει sloughing από την ελαστική επένδυση των εντέρων! Είναι μια συσσώρευση των προϊόντων αποβλήτων που ευθυγραμμίζουν τα έντερα, με μια ορισμένη καθαρίσει χρησιμοποίησα, ξεκινά βγαίνει. Απίστευτο αυτό που εμφανίζεται! Και του εντέρου σας είναι στη συνέχεια, καθαρίστε, μπορεί να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά των συμπληρωμάτων σας βάλει εκεί. Αυτή η ελαστική επένδυση κρατά τα θρεπτικά συστατικά από το να πάρει μέσα στο υπόλοιπο σώμα σας. Υποψιάζομαι ότι είναι ο λόγος που επίστεγο έξω ένα μεγάλο μέρος της συμπληρώσεις μας. Εντάξει, αυτό είναι το μόνο που έχω για τώρα. Ευχαριστώ

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *